Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

Inschrijvingen WOL 36 open!

Geplaatst op: 22-09-2021

Lees deze post goed door voor de coronamaatregelen!

We gaan gebruik maken van het coronatoegangsbewijs. Dit kan op 3 manieren:

Hiervoor kun je gebruik maken van de CoronaCheck app van de rijksoverheid.

Lees meer op deze pagina van de rijksoverheid hier vind je ook links naar de app.

Klik hier voor de site testen voor toegang.

Naast het inmiddels welbekende groene vinkje heb je ook een geldig ID bewijs nodig. Vergeet deze dus niet mee te nemen. 
Dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs kunnen we verder WOL zo normaal mogelijk laten verlopen. Dat betekend dat we 40 plaatsen hebben, en anderhalve meter afstand of mondkapjes zijn ook niet meer verplicht.
Wel willen we deelnemers deze keer vragen om zoveel mogelijk eigen tentjes mee te nemen. Deze kunnen op het grasveld naast de blokhut worden opgezet. Als je het niet ziet zitten om in oktober in een tent te slapen, is de slaapzaal wel gewoon beschikbaar. Maar hoe meer mensen in een eigen tent slapen, hoe rustiger de slaapzaal is. Verder willen we iedereen vragen om net wat meer dan anders op hygiene te letten. Dus extra handen wassen, en hoesten in je elleboog. Wij zorgen voor voldoende ventilatie.

Ook willen we iedereen vragen om "uitstapjes" te beperken, dus denk aan boodschappen doen en uit eten gaan. Strikt gezien zal je namelijk opnieuw je coronatoegangsbewijs moeten laten zien (en dat betekend een nieuwe test als je niet gevaccineerd bent). We zullen hier niet streng op zijn, maar we vragen je dus een beetje meer flexibiliteit dan normaal.

Lees alle informatie over WOL36 op de LAN-party info pagina.