Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

WOL info - Elst

Wat? Wake-up On LAN 40
Waar? Blokhut Scouting Elst
Wanneer? 27-28-29 oktober 2023 (open: vrijdag 12.00u, einde: zondag 16.00u)
Voor wie? 40 personen max
Wat kost dat? €25,00

Slaapplaatsen

In de blokhut van scouting Elst is een grote zaal ingericht als slaapruimte. Hier kun je gewoon je matje of luchtbed neerleggen en lekker maffen. Je mag ook een tentje meenemen en deze buiten opzetten op het grasveld naast de blokhut. Het kan echter wel koud zijn in oktober, dus doe dit op eigen risico ;-)

Lokatie en route

De blokhut van Scouting Elst is een grote, maar gezellige blokhut. Er zijn 4 ruimtes, waarvan wij er bij WOL 3 van kunnen gebruiken. De 2 grootste zalen zullen dienst doen als respectievelijk LANzaal en slaapzaal. Er is een keuken, 5 WC's en één doucheruimte met 3 douches (niet gescheiden). In de 3e, kleinere ruimte bevinden zich een grote hoeveelheid zitbanken, hier kun je dan ook lekker chillen met een biertje en spelletje.

Foto's van het gebouw

Routebeschrijving

Als je vanaf de A15 komt, zoals voor de meesten zal gelden, neem dan afslag 38 (Oosterhout, Elst). Bovenaan sla je de Rijksweg Zuid op, richting Elst. Volg de Rijksweg Zuid tot de rotonde, neem hier de 1e afslag. Na de rotonde moet je rechts, het sportpark "De Pas" op. Ga gelijk weer rechtsaf, je rijd nu om de voetbalvelden heen (via 3 drempeltjes). Na de voetbalvelden ga je linksaf en kun je VOOR het hek van de scouting je auto parkeren.

Adresgegevens
De Pas 4 
6662 BK Elst
Website scouting Elst: http://www.scoutingelst.nl/

Google maps link

Catering

Wij verzorgen op onze LAN-parties altijd zelf een eenvoudige catering, in de vorm van broodjes en snacks. Omdat we alles zelf doen kunnen we de prijzen laag houden.

De catering bevind zich in de keuken van de blokhut. Sauzen zijn gratis. We werken met een "eet-tijden rooster". Binnen deze tijden kan er alles besteld worden inclusief friet, snacks en tosti's. Buiten deze tijden kan er geen eten besteld worden, maar wel drinken. Drank kun je de hele lan door kopen, dus ook 's nachts. Spreek hiervoor iemand van de crew aan.

Eigen eten en drinken meenemen is overigens bij ons gewoon toegestaan. We willen het gebruik van de catering echter wel aanmoedigen natuurlijk ;)

Stroom, netwerk en andere technische info

WOL heeft de beschikking over een eigen Gbit koper netwerk. We hebben hiervoor switches met 24 Gbit UTP poorten. Wij hebben geen glasvezel aansluitingen beschikbaar. We verzorgen ook altijd een wireless netwerk.

We hebben altijd internet, maar soms is dat niet altijd even snel. Vooral in de blokhut van souting Elst is de internetverbinding erg beperkt. We zullen indien nodig voorrang geven aan game verkeer en de verbinding van deelnemers afknijpen. Houd hier dus rekening mee. Je bent vrij om internet via je eigen telefoon te gebruiken, dit kan sneller zijn.

Voor de stroomvoorziening gebruiken we wat er al aanwezig op de locatie. We zitten wel aardig aan de limiet, dus apparaten die veel stroom verbruiken zijn niet toegestaan. Je krijgt minimaal 1 stopcontact ter beschikking, neem dus zelf een sterkkerdoos mee.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Je hoeft niet ver te lopen.